Tot en met 05-03-2019 zijn er
130
lammetjes geboren

Een lammetje adopteren

In de periode van eind januari tot eind maart worden er weer lammetjes in de kudde geboren.

Wilt u ons steunen door ook zo'n schattig lammetje te adopteren? Dat vinden wij fantastisch, want u helpt ons daarmee de kudde in stand te houden! Het kost maar 20 euro per lammetje. U mag een leuke naam verzinnen voor het lammetje die op het geboortekaartje staat dat we u sturen (ook leuk om cadeau te geven!) en bent van harte welkom op kraamvisite, op woensdag 13 en zaterdag 16 februari 2019, van 14.00 tot 16.00 uur. U mag dan een lammetje op schoot nemen, ermee knuffelen, het vertroetelen en er mee op de foto. Vooral leuk en leerzaam voor kinderen die van dieren houden n voor kinderen die dieren wat eng vinden!

U kunt op deze middagen ook ter plekke een lammetje adopteren!

Aan het eind van de lammertijd wordt er altijd een gezellige lammetjesdag met allerlei attracties georganiseerd. In 2019 is dat op zaterdag 16 maart van 12.00-16.00 uur.

Het kan voorkomen dat een lammetje door meer dan n persoon wordt geadopteerd en een ander lammetje niet wordt geadopteerd. We houden hiervan geen administratie bij. Niet alle lammetjes blijven bij de kudde. Aan het begin van de zomer verplaatsen we een deel van onze lammeren naar andere kuddes, omdat onze kudde anders te groot wordt.

LAMMETJE ADOPTEREN:

Stap 1: Vul het formulier hieronder in en klik op Verzenden

Stap 2: Veilig en snel online betalen via Ideal. Na succesvolle betaling ontvangt u van ons een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres.

Stap 3:
Die is voor ons: Na succesvolle betaling sturen wij u als dank een ansichtkaart toe. Deze kaart is tevens toegangsbewijs om de wei in te kunnen op de speciale bezoekuren.

   

Aanhef:
Voorletter(s):
Achternaam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
E-mail:
Naam voor het lammetje: