Een van de manieren om onze schaapskudde financieel te steunen en bij te dragen aan het behoud er van, is het adopteren van een volwassen schaap.

Onze stichting is bij haar inkomsten voor een deel afhankelijk van bijdragen van particulieren, verenigingen en bedrijven. De vergoeding van de overheid die we ontvangen voor het begrazen van onder meer de heide, is niet voldoende om de kudde goed te kunnen exploiteren, zeker niet in jaren waarin we extra kosten moeten maken voor bijvoorbeeld bijvoer, materialen, extra medische kosten, wolfwerende maatregelen en dergelijke.

Wilt u onze kudde steunen, dan kunt u (symbolisch) een schaap adopteren. Dat kost 50 euro. U ontvangt een adoptiekaart die is ontworpen en gedrukt door de Koninklijke drukkerij van der Most uit Heerde en op vertoon daarvan  heeft u enkele voordelen:

  • U mag u met maximaal twee volwassenen en twee kinderen gratis deelnemen aan een van onze wandelingen die op drie woensdagmiddagen in de zomervakantie en drie ochtenden – start een half uur vóór zonsopkomst – in de tweede helft van het jaar worden gehouden. De data daarvoor worden via onder meer onze eigen mediakanalen bekend gemaakt.
  • Deelname aan de wandelingen kost anders 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen. Als adoptieouder hoeft u uw komst niet van tevoren aan te kondigen.

Maar het belangrijkste is natuurlijk dat u helpt om ons mooie cultuur-historisch erfgoed in stand te houden.

U kunt uw adoptie via het formulier onderaan deze pagina meteen regelen.

SCHAAP ADOPTEREN:

  • Stap 1: Vul het formulier hieronder in en klik op Verzenden
  • Stap 2: Veilig en snel online betalen via Ideal. Na succesvolle betaling ontvangt u van ons een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres.
  • Stap 3:Die is voor ons: Na succesvolle betaling sturen wij u als dank een adoptiekaart toe. Deze kaart is tevens deelnamebewijs voor de middag- of ochtendwandeling.