Tot en met 18-04-2018 zijn er
142
lammetjes geboren

Een lammetje adopteren

In de periode van eind januari tot eind maart worden er weer lammetjes in de kudde geboren.

Wilt u ons steunen door ook zo'n schattig lammetje te adopteren? Dat vinden wij fantastisch! Het kost maar 20 euro per lammetje en nadat wij het bedrag hebben ontvangen, heeft u, als "adoptieouder", het voorrecht om met de herder in de wei bij de lammetjes komen, om ze te knuffelen en te aaien en een naam te geven. De herder heeft hiervoor speciale bezoekuren: elke woensdag- en zaterdagmiddag van 14.00-16.00 uur in de periode woensdag 14 februari t/m zaterdag 10 maart 2018.

U kunt op deze dagen ook ter plekke een lammetje adopteren!

Aan het eind van de lammertijd wordt er altijd een gezellige lammetjesdag georganiseerd. In 2018 is dat op zaterdag 17 maart van 12.00-16.00 uur.

Het kan voorkomen dat een lammetje door meer dan n persoon wordt geadopteerd en een ander lammetje niet wordt geadopteerd. We houden hiervan geen administratie bij. Niet alle lammetjes blijven bij de kudde. Aan het begin van de zomer verplaatsen we een deel van onze lammeren naar andere kuddes, omdat onze kudde anders te groot wordt.

LAMMETJE ADOPTEREN:

Stap 1: Vul het formulier hieronder in en klik op Verzenden

Stap 2: Veilig en snel online betalen via Ideal. Na succesvolle betaling ontvangt u van ons een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres.

Stap 3:
Die is voor ons: Na succesvolle betaling sturen wij u als dank een ansichtkaart toe. Deze kaart is tevens toegangsbewijs om de wei in te kunnen op de speciale bezoekuren.

   

Aanhef:
Voorletter(s):
Achternaam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
E-mail:
Naam voor het lammetje: