Foto´s   

‘Ladies Only’ rijdt naar Noordkaap voor schaapskudde

Het uit Ali Visser en Suzan Buter bestaande team Ladies Only gaat morgen, 2 januari, van start in de rally Scan Recovery Trial. De dames gaan daarmee geld verdienen voor onze kudde.

Als stichting zijn we in financieel opzicht mede afhankelijk van sponsors, donateurs, mensen die lammetjes adopteren en andere gulle gevers en activiteiten die geld in ons laatje brengen. Daarom zijn we altijd hartstikke blij met spontane initiatieven ten bate van de kudde.

De Wapenveldse dames Ali Visser en Suzan Buter rijden voor de tweede keer de Scan Covery Trial, een achtdaagse autotoertocht naar het noordelijkste puntje van Europa, de Noordkaap, en weer terug. In totaal leggen de 75 deelnemers ruim 6500 kilometer kriskras door Scandinavië af, waarbij ze onderweg allerlei klassementsproeven moeten doen. Het is geen rally, want ze moeten zich keurig aan de verkeersregels houden. Het weer is er nu nog wel lekker, maar dat gaat de komende dagen rigoureus veranderen en dat kan het voor de deelnemers erg lastig maken. Team Ladies Only krijgt vermoedelijk te maken met strenge vorst, sneeuw en ijs.

De bedoeling is dat de équipes met hun deelname geld inzamelen voor het goede doel. Bij hun eerste deelname in 2014 reden Ali Visser en Suzan Buter voor woonzorgcentrum Rehoboth in Wapenveld en dit keer hebben ze besloten onze kudde te steunen. Particulieren konden een sticker in de vorm van een schaap kopen die op hun Volvo XC60 geplakt zou worden en daar hun naam en een persoonlijke boodschap op laten zetten en bedrijven konden tegen betaling hun logo op de auto laten plaatsen. De auto zit lekker vol geplakt.

Het geld dat team Ladies Only voor ons verdient, gebruiken we voor de realisatie van een nieuwe hondenkennel voor Missy en Sam.

De Scan Covery Trial gaat morgen, 2 januari, in Enschede van start en eindigt op 10 januari in Hengelo. Ali Visser, moeder van twee kinderen, mede-directeur van Visser Hattem BV en mede-eigenaar van camping Hennenthal en Suzan Buter, ook moeder van twee kinderen en verpleegkundige bij Rehoboth, hebben een eigen website met allerlei wetenswaardigheden over hun team Ladies Only. Meer bijzonderheden over de Scan Covery Trial, die door RTL 7 in beeld wordt gebracht en op tv wordt uitgezonden, staat hier.  

Hulde voor deze dames dat ze de uitdaging aangaan en het voortbestaan van de kudde daarmee willen steunen. We wensen ze veel succes!

    

Terug naar vorige pagina